540020 - Rodnei 26/B
Tg Mureș, Mureș, RO
Suport telefonic
L / V - 09:00 - 16:00

Beneficiile capsulelor Acetium® pentru sănatatea stomacului.

Acetium® capsule (cutie/60 buc.)
Acetium® capsule (cutie/60 buc.)
164 lei
Acetium® capsule (blister/15 buc.)
Acetium® capsule (blister/15 buc.)
54 lei
Acetium® - protejați-vă stomacul

Acetium® este un produs marcat CE dezvoltat și brevetat de Biohit Oyj. Acesta este destinat persoanelor cu stomacul puțin acid sau anacid.

Acetium® este indicat pentru protecția stomacului pentru trei grupuri cu risc ridicat:
- Dacă aveți leziuni și tulburări funcționale ale mucoasei gastrice (gastrită atrofică)
- Dacă utilizați medicamente antiacide (inhibitori ai pompei de protoni, cum ar fi omeprazol sau lansaprazol, sau blocante H2)
- Dacă aveți o infecție cronică cu helicobacter.

Stomacul fără acid este principalul factor de risc în cancerul gastric. Conform unor cercetări recente, este, de asemenea, un factor de risc semnificativ în cancerul esofagian.

Ce conține o capsulă de Acetium:

Formulă cu eliberare lentă: granule matriciale într-o capsulă tare HPMC
Dispozitiv medical cu marcaj CE
Ingredientul activ este un aminoacid natural L-cisteină (100 mg/capsulă)
Fără zahăr, fără lactoză și fără gluten. Nu conține ingrediente de origine umană sau animală.
Dimensiunea ambalajului 60 capsule
Dozaj 1-2 capsule la masă sau cu alcool

Capsulele Acetium® includ 100 mg de aminoacid natural ca ingredient activ. L-cisteina reacționează cu acetaldehida, formând acidul 2-metiltiazolidin-4-carboxilic (MTCA) inofensiv și reducând astfel cantitatea de acetaldehidă din stomac.

Capsulele Acetium® includ granule de matrice în care L-cisteina este legată cu un formator de matrice (Eudragit® RS) și un excipient inactiv. Acest lucru face ca L-cisteina să fie eliberată într-un ritm susținut și local în stomac - exact acolo unde se formează acetaldehida.

Acetium® este o marcă înregistrată a Biohit Oyj, Helsinki, Finlanda.

Acetium® capsule
Capsulele Acetium® conțin L-cisteină, care este un aminoacid natural. L-cisteina leagă acetaldehida și o transformă într-un compus inofensiv care este excretat din organism în mod natural. Acetaldehida a fost clasificată de OMS ca substanță cancerigenă.
Dacă folosiți în mod regulat medicamente antiacide sau dacă suferiți de un stomac anemic sau de o infecție cu Helicobacter pylori, bacteriile și drojdiile din gură pot supraviețui în stomac. Aceste bacterii și drojdii produc acetaldehidă de fiecare dată când consumați băuturi alcoolice sau alimente care conțin alcool.
Produsele Acetium, certificate CE, sunt disponibile în farmacii și în magazinul nostru online.
Testați-vă expunerea la acetaldehidă

Acetaldehida este deosebit de nocivă dacă suferiți de stomac anemic sau de o infecție cronică cu Helicobacter pylori, dacă luați medicamente antiacide sau dacă sunteți fumător. Acetaldehida a fost clasificată de OMS ca substanță cancerigenă. Principalele sale surse de expunere sunt consumul excesiv de alcool și fumatul.

Acetaldehida se găsește în mod natural în multe alimente și băuturi. Este deosebit de frecventă în alimentele care sunt produse printr-un proces de fermentare, cum ar fi băuturile alcoolice, oțetul, produsele lactate, berea de casă și hidromelul. Acetaldehida este, de asemenea, utilizată ca aromă alimentară în produse de patiserie, sucuri de fructe, băuturi răcoritoare, dulciuri, deserturi și produse lactate.

Capsulele de acetilat vă protejează stomacul de acetaldehidă. Acetium conține L-cisteină, care este un aminoacid natural. L-cisteina leagă acetaldehida și împiedică absorbția acesteia în organism.

Igiena orală

Pe lângă faptul că sunt dăunătoare pentru sănătatea generală, alcoolul și tutunul au multe efecte negative asupra sănătății orale.
Alcoolul și tutunul sunt doi dintre cei mai importanți factori de risc individuali pentru cancerul oral, iar utilizarea lor combinată multiplică acest risc.

O igienă orală deficitară, combinată cu fumatul și consumul excesiv de alcool, crește producția de acetaldehidă a microbilor din gură. Acetaldehida este principalul metabolit al alcoolului și a fost clasificată de OMS ca substanță cancerigenă (1).

Pe lângă alcool și tutun, acetaldehida poate fi produsă de microbii din tractul digestiv și eliberată în salivă și în acidul gastric. O igienă orală deficitară crește formarea locală de acetaldehidă în cavitatea bucală. Printr-o igienă orală adecvată și prin tratamentul gingivitei, nivelurile microbiene din gură pot fi diminuate, reducând astfel formarea de acetaldehidă.

Informații utile

Descarcă informații despre Acetium® capsule